Вести

ИСПУЊЕН САН ЉУКОВЧАНА: Завршено асфалтирање Улице 1. новембар

naslovJedneVesti
11.09.2020

Пет деценија мештани Љуковчана су чекали асфалтирање Улице 1. новембар и модерну саобраћајницу достојну времена у којем живимо. Једна од најдужих улица у селу, око два километара, „пресвучена“ је асфалтом преко постојеће калдрме, уређене су банкине и у самом центру села изграђено је преко двадесет паркинг места. Инвестиција коју је финансирала Општина Инђија износила је 63.1 милион динара са пдв-ом.

Асфалтирање Улице 1. новембар представља испуњење предизборног обећања мештанима Љукова, истакао је председник општине Инђија Владимир Гак приликом посете овом селу.

„Не само да смо добили нову улицу него смо добили потпуно нови изглед центра села. И данас је потпуно другачији утисак о Љукову када прођете овим путем“.

Гак је навео да је и ова инвестиција доказ да се подједнако улаже у сеоске средине као и у сам град.

„У селима није ништа рађено деценијама и када урадите нешто то се види и потпуно промени изглед насеља. Никада инђијска села нису добила толико инвестиција као што су добила у претходне четири године и тако ћемо наставићемо да радимо“.

У нареднoм периоду поставиће се лежећи полицајци код школе и вртића, док ЈКП „Комуналац“ уредити зелене површине у путном појасу наведене улице.

Фотографије можете погледати ОВДЕ.

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: