Вести

Седам милиона динара за доградњу и опремање објекта вртића „Невен“, од Министарства 80% средстава

naslovJedneVesti
04.08.2020

Поред изградње новог вртића, ускоро ће почети доградња и опремање објекта „Невен“ Предшколске установе „Бошко Буха“. Вредност радова износиће непуних седам милиона динара а значајна средства, тачније 80 процената, обезбедило је Министарство без портфеља задужено за демографију и популациону политику. Остатак средстава, тачније 1.2 милиона динара, финансираће Општина Инђија.

Планираним радовима вртић ће добити додатне две собе за малишане и са пратећим просторијама објекат ће се проширити за 235 квадратних метара. Једна соба биће намењена за јаслену групу, односно децу узраста до две године, а друга за мешовиту групу узраста од три до пет година. Проширењем уписаће се додатних 50 деце.

Пројектом су дефинисани припремни, земљани, зидарски, бетонски, електрични и тесарски радови. Извршиће се термичка и хидроизолација подова и зидова и поставиће се керамичке подне и зидне плочице прве класе. Дакле, објекат ће бити изграђен најквалитетнијим материјалима који ће у потпуности задовољити најстроже услове за боравак малишана.

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: