Одговори


Postovani, obzirom na to da prethodna vlast nije imala razumevanja za problem ulice Branka Copica u Indjiji, zanima me da li ste upuceni u nas problem i da li je u planu asfaltiranje ove ulice? Obracam Vam se kao majka male dece koja rastu u ovoj nesnosnoj prasini godinama, i koja na zalost nema sredstava da se preseli negde drugde, jer je zivot u ovoj prometnoj i zbog toga prasnjavoj ulici postao nepodnosljiv. Ova ulica je ruglo i sramota Indjije, i nedopustivo je da u danasnje vreme nasa deca zive u ovakvim uslovima.
ocajna stanovnica ulice Branka Copica, 18.06.2016.
Поштована Јасмина, као што смо обећали и у кампањи , примарна ствар за нас ће бити решавање проблема асфалтирања свих улица на потесу Бранка Ћопића. Данас је први радни дан нових директора Јавних предузећа, а самим тим и директора Дирекције за изградњу са којим би требало сагледати начин решавања овога питања. Уз срдачан поздрав, молим Вас за мало стрпљења до почетка радова. Са поштовањем, Владимир Гак

Postovani, zanima me kad ce biti prskani komarci u Cortanovcima, jer je ovde strasno i ne moze da se zivi od njih? Hvala.
Olga Milosavljevic, 10.06.2016.
Поштована Олга, У току је јавна набавка, јер претходна власт није желела да се бави овим проблемом на време. Очекујемо прскање у року од 20 - так дана. Са поштовањем , Владимир Гак

Dokle ce se autobusi "laste" kvariti ili ne odrzavati polaske iz bilo kod razloga..??!Jako je jadno da deca cekaju satima autobuse jos pogotovo kad je napolju lose vreme.. Stvarno ne zna covek sta vise da kaze..strasno..
Sladjana Lukovic, 01.06.2016.
Poštovana Slađana, mogao bih vam odgovoriti na ovo pitanje ali trenutno nema poente jer nisam vlastan da ih rešavam...Još uvek na ovom portalu pitanja stižu meni, bivšem predsedniku opštine, a ne novom koji je izabran 01. juna...Zato vam je moj predlog da ova ista pitanja ponovo pošaljete novom predsedniku opštine kada počne da funkcioniše portal tako da njemu odlaze ova pitanja...S poštovanjem...P.F.

Uocila sam gresku u datumu rodjenja Gospodina Petra Filipovica. U Engleskom prevodu pise da je rodjen 3.04.1977, a u Srpskom stoji datum 6. 04, 1977. Mozda nije vazno, ali smeta. Hvala. Pozdrav!
Jasna Hadzic, 08.05.2016.
Poštovana Jasna, hvala na ukazanom propustu mojih saradnika, naložiću im da naprave ispravku bez obzira na to što će moja biografija uskoro biti uklonjena sa sajta zbog političkih promena koje slede...S poštovanjem...P.F.

Udruzenje gradjana "Play Music"zeli da na vasoj opstini pokrene jedan muzicki festival, Molim vas da nam omogucite sastanak sa Predsednikom Opstine. Srdacnan pozdrav! Hvala
Jasna Hadzic, 26.04.2016.
Poštovana Jasna, ja sam još kretko vreme predsednik opštine i lično odgovaram na sva pitanja...Pošto sam izgubio izbore moj predlog je da sačekate imenovanje novog predsednika opštine te da se njemu isto ovako direktno obratite sa vašim predlogom...S poštovanjem...P.F.
12345...