Dinamo - Inđija 2:0

31.08.2006

Dinamo - Inđija 2:0

Igrači Dinama kao i trener Halilović svesni situacije da nakon jedne pobede i dva poraza nemaju mnogo toga da izgube krenuli su na sve ili ništa. Gol Inđije prosto je bio opsednut i golman Milan Dević morao je gotovo svakog trenutka da interveniše. Domaći su stvarali polušanse, ali ih nisu iskoristoli ni Admir Aganović, kao ni Miloš Stojanović i Davor Tasić. Korpulentni Igor Stojković na nekih 20 metara od gola gostiju dokopao se lopte u 31. minutu. Usledio je precizan udarac u levi donji ugao i Milan Dević nije imao druge nego da loptu isprati u vlastitu mrežu.
Tek nakon primljenog gola fudbaleri Inđije ozbiljnije kreću u napad. Međutim, ništa nisu mogli da urade ni kapiten Inđije Predrag Kodžo kao ni njegovi drugovi iz špica Vladimir Zelenbaba, Damir Skorupan i Nenad Jevtić. Golman Dinama, Vladimir Lukić uspešno je rešavao svaku opasnost. Sa klupe trener Slobodan Halilović je tražio još veći pritisak, međutim gosti iz Inđije odoleli su tim napadima, pa se na odmor otišlo samo sa golom prednosti.
U nastavku se smračilo u Vranju. No i pored toga fudbaleri Dinama imaju inicijativu. Ređaju se šanse, ali gola nema sve do 77. minuta kada je zlatni rezervista Ivica Arsić uleteo u šesnaesterac gostiju i neometan postigao pogodak za konačnih 2:0.

Dnevnik, D. Stanić