POČINjE REDOVNO ODRŽAVANjE ULICA: Prvo se rade ulice Save Kovačević i Fruškogorska u Inđiji

27.06.2019

POČINjE REDOVNO ODRŽAVANjE ULICA: Prvo se rade ulice Save Kovačević i Fruškogorska u Inđiji

Opština Inđija izdvojila je ove godine rekordnih 65 miliona dinara za redovno održavanje ulica na celoj teritoriji, a jedne od prvih ulica čija će revitalizacija uskoro početi su Save Kovačevića i Fruškogorska.

Ove ulice se nalaze u najlošijem stanju te su zato izdvojene kao prve koje će se raditi. Osim ruiniranog stanja, navedene ulice su saobraćajno veoma frekventne i usled toga bezbednosno rizične, te je njihova revitalizacija i te kako potrebna. Osim ovih ulica u Inđiji, radiće se i druge ulice i to u svim naseljenim mestima opštine.

Ispunjavanje svih datih obećanja građanima opštine Inđija se vidi kroz brojne radove koje su se sprovodile u prethodne tri godine. Do kraja mandata biće urađeno još nekoliko krupnih projekata kao što je izgradnja novog vrtića, rekonstrukcija trga u Inđiji, izgradnja nove pijace i drugi „manji“ radovi.  

Da podsetimo, u toku je realizacija projekta asfaltiranja svih neasfaltiranih ulica na teritoriji opštine Inđija. Nakon završetka radova, Opština Inđija biće jedna od retkih u Republici Srbiji koja neće imati nijednu neasfaltiranu ulicu gde žive građani.