Revitalizovan put od Vile Stanković do železničke stanice Čortanovci-Dunav

27.06.2019

Revitalizovan put od Vile Stanković do železničke stanice Čortanovci-Dunav

Ovih dana završava se revitalizacija puta od Vile Stanković do železničke stanice Čortanovci-Dunav koji je nekoliko decenija bio prepušten propadanju. Ovim će se vikend naselju u Čortanovcima, mestu poznatom po prirodnim lepotama i nekadašnjem boemskom životu, dati novi impuls u razvoju turizma, naročito imajući u vidu da su vlasnici vikendica ne samo građani opštine Inđija, već i iz Beograda, Novog Sada i okoline.  

„Razvoj turizma je nemoguć bez dobre putne infrastrukture“, istakao je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak prilikom obilaska radova.

„Inđija ovom saobraćajnicom šalje lepu sliku. Važno je da sugrađani znaju da se maksimalno trudimo da poboljšamo sve oblasti u našoj opštini i da ispunjavamo svako obećanje koje damo, što se i ovog puta pokazalo“.

Izvođaču radova ostalo je da završi uređenje bankina i asfaltiranje kaldrme dužine 100 metara na spuštanju od Vile Stanković ka Dunavu.

Asfaltirana trasa predstavlja prvu fazu obnavljanja saobraćajne infrastrukture u ovom delu Fruške gore. Nakon završetka brze pruge, nastaviće se sa revitalizacijom do Dunava, odnosno Čortanovačke plaže.

Fotografije možete pogledati OVDE.

Galerija slika