Nove medalje za strelce „Mladosti“

20.02.2019

Nove medalje za strelce „Mladosti“

Juniori streljačkog kluba „Mladost“ imaju se čime pohvaliti jer su na prvenstvu Srbije zauzeli 3. mesto dok je Gaćeša Dimitrije, kao najstariji i najiskusniji, ušao u pojedinačno finale i na kraju osvojio 5. mesto. Prethodnog vikenda je u finalu Kupa Srbije bio osmi.

Pored medalje koju su juniori osvojili na prvenstvu Srbije, medaljom se okitio i juniorski miks tim Mladosti za koji su pucali brat i sestra Dimitrije i Anastasija Gaćeša. Nisu uspeli da odbrane zlato koje su osvojili prošle godine ali su u veoma jakoj konkurenciji uspeli da se domognu 2. mesta i srebrne medalje što je izuzetan uspeh i dokaz kontinuiranog kvaliteta.

Svakako, trebalo bi odati priznanje i ekipi seniora koja je na finalu Kupa Srbije osvojila 3. mesto što predstavlja značajan uspeh inđijskog kluba. Pionirima, kadetima i mlađim juniorima predstoje najvažnija takmičenja: 2. i 3. kolo Kupa Srbije, poslednje i finalno kolo lige Vojvodine, prvenstvo Vojvodine i prvenstvo Srbije. Prvo sledeće takmičenje za ove kategorije strelaca je 2. kolo Kupa Srbije, koje se 23. 02. održava u Kragujevcu a za nove bodove i eventualni plasman u finale će se boriti deset takmičara Mladosti.