Sutra svečano proglašenje najboljih sportskih klubova i sportista za 2018. godinu

11.12.2018

Sutra svečano proglašenje najboljih sportskih klubova i sportista za 2018. godinu

U sredu, 12. decembra, u velikoj sali Kulturnog centra sa početkom u 12 časova održaće se svečana sednica Saveza sportova opštine Inđija. Pored redovnog izveštaja o radu Saveza u tekućoj godini i planovima za narednu, proglasiće se najbolji klubovi i pojedinci koji su ostvarili zapažene rezultate.

Prema odluci Komisije, za najbolji muški sportski kolektiv izabran je fudbalski klub „Inđija“, za najbolji ženski kolektiv izabran je ženski  rukometni klub „Železničar“, najuspešniji sportista senior je Miloš Segedi(atletski klub „Inđija“), najuspešnija sportistkinja seniorka je Suzana Miličić(ŽRK „Železničar“), najuspešniji sportista omladinac Dimitrije Gaćeša a najuspešnija sportistkinja omladinka Anastasija Gaćeša(streljački klub „Mladost“), najbolji pionir je Mihailo Grubić(karate klub „Železničar“), pionirka Iva Kukić(tekvondo klub „Elit“).

Za najuspešnijeg muškog sportskog stručnjaka izabran je Milan Kresojević(džudo klub „Bezbednost“) a za ženskog najuspešnijeg stručnjaka Dragana Mladenović(atletski klub „Inđija“). U tekućoj godini za najboljeg sportskog radnika izabrana je Jelena Miličević(fudbalski klub „Ljukovo“).  

Komisiju, koja je izabrala navedene sportiste i klubove, činili su Ljubomir Kovačević (generalni sekretar Saveza sportova opštine Inđija-SSOI), Nemanja Milojević (šef kabineta predsednika opštine Inđija), Slavko Tuvedžić (opštinski fudbalski savez Inđija), Milković Smilja (SSOI) i Anđelko Belić (sportski novinar).