E Uprava
Pravo na korišćenje Internet portala opštine Inđija imaju svi stanovnici opštine kao i svi oni građani čiji se izvodi nalaze u matičnim knjigama u Opštinskoj upravi opštine Inđija.

Internet portal vam daje mogućnosti podnošenja zahteva za izvode iz matičnih knjiga rođenih, venčanih, umrlih, izvode iz knjige državljana i stanje na finansijskoj kartici u Javnim preduzećima.

Nakon registracije administrator proverava vaše podatke i ukoliko su podaci validni registracija se potvrđuje i možete se prijaviti na portalu sa korisničkim imenom i lozinkom koji ste ostavili prilikom registracije.


KAKO NARUČITI DOKUMENTA:

1. Registrujte se na ovom linku

2. Nakon registracije administrator proverava vaše podatke, i ukoliko su validni, vaša registracija se odobrava najkasnije 48 sati nakon registracije

3. Ukoliko je vaša registracija odobrena, logujete se na portal sa vašim korisničkim imenom i lozinkom

4. Nakon uspešnog logovanja, pojaviće se meni(Lični podaci, Dokumenta, Finansijska kartica)

5. Ukoliko želite da naručite izvode kliknite na link Dokumenta i popunite formu za naručivanje dokumenata. Izvode možete naručiti i za lica sa kojima ste u srodstvu. Izvodi se šalju Post Express-om.

6. Nakon naručivanja, u roku od 24h, matičar će vam odgovoriti, a odgovor možete videti kad se logujete na portal (Dokumenta > Pregled zahteva za dokumenta)
e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
listKorisničko ime  

listLozinka  
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.
24 °C 1006.5 mb 89 % 1 m/s
Sistem48.aspx
Vesti.aspx?Id=19980
Page.aspx?id=494
https://www.ite.gov.rs/tekst/1835/ukidanje-pecata.php
https://www.euprava.gov.rs/eusluge/opis_usluge?generatedServiceId=4803&title=Prijava-deteta-u-pred%C5%A1kolsku-ustanovu&alphabet=cyr
JavneNabavkeCyr.aspx
http://www.rfapv.rs/index.html
http://www.kzmindjija.com
Kalendar događaja
list Preuzmite grb opštine: download    list Pratite nas na: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija