Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

09.09.2019

Уређена инфраструктура предуслов за развој туризма у Старом Сланкамену

Највећи потенцијал за развој туризма у општини Инђија налази се у Старом Сланкамену чије улице коначно добијају асфалт, први пут у својој историји. У току је асфалтирање Бањске улице дужине 650 метара у оквиру пројекта асфалтирања свих неасфалтираних улица.

Радове је обишао председник општине Инђија Владимир Гак који је у изјави за медије рекао да ово асфалтирање има далеко шири значај.

„Када вратимо дугове које смо затекли и завршимо све оно капитално што смо замислили, као што је нови вртић, пијаца и асфалтирање свих улица, Стари Сланкамен добиће потпуно нови изглед јер је ово место најважнија туристичка деестинација општине Инђија.“

Гак је најавио да ће у Старом Сланкамену у наредним годинама уложити значајна средства која ће потпуно променити визуелни идентитет села, и тако поставити на мапу најатрактивнијих локација у нашој земљи, али да је за то потребно време јер се многи кључни животни проблеми грађана решавају један по један.

 „Имамо јасан план како ћемо радити у наредним годинама, и што је најважније све до сада иде по зацртаном плану“.

Актуелни радови су требали бити завршени пре много година како наша деца не би ходала по прашини и блату али и да би се С. Сланкамен далеко брже развијао.

Садашње општинско руководство активно ради на стварању предуслова да село добије епитет туристички најатрактивнијег и управо су данашња асфалтирања кључни за наставак спровођења те стратегије.

Фотографије можете погледати ОВДЕ.ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija