Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

15.08.2019

Бесплатан бежични интернет у центру Инђије

На иницијативу  општине Инђије а уз подршку „Телеком Србија“ покренут је пројекат „Бесплатан бежични интернет“ захваљујући којем ће  Инђинчани и сви гости моћи да користе услуге бежичног интернета на 3 локације у граду.

Од 10. августа текуће године у Инђији постоје 3 локације на којима ће грађани и сви они који су дошли да обиђу град, моћи потпуно бесплатно да користе интернет услуге.

Тај пројекат, који су заједнички реализовали општина Инђија  и „Телеком Србија“ , биће настављен и следеће године, јер је планом за 2020. годину предвиђено да се повећа број локација у Инђији.

Бежичном мрежом тренутно је покривени центар Инђије, односно Трг Слободе као и парк испред Гимназије, Улица Војводе Степе –пешачка зона, као и Културни центар Инђије.

Овим је општина Инђија добила највећу покривеност у Срему бежичним интернетом у строгом центру града и пешачкој зони. Обезбеђено је најсавременије WIFI дрво које ће имати могућност пуњења мобилних урећаја као и 4 Access point уређаја који ће бити постављени дуж улице Војводе Степе. 
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija