Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

12.08.2019

Плаћање пореза на имовину платном картицом

Обзиром да рок за плаћање треће рате пореза на имовину доспева 15. августа, Општинска управа општине Инђија подсећа да се плаћање може извршити безгтовински, односно путем платне картице, и то у шалтер сали општине Инђија или у просторијама Одељења за утврђивање и наплату јавних прихода.

Општина Инђија је међу првима у Србији увела систем безготовинског плаћања путем платних картица. Безготовинске трансакције за грађане и привреду значе ниже трошкове плаћања, већу ефикасност и безбедност. Држава добија транспарентније финансијске токове, прилику за боље убирање пореза и бржи економски развој, као и ниже трошкове јер су израда и чување готовине скупи.

Осим измирења обавеза, плаћањем картицом Инђија има могућност да освоји награду-дечије игралиште вредности 20 хиљада евра, под условом да победи на такмичењу где треба да оствари највећи број безготовинских трансакција.

Иначе, Инђија спада у електронски најуређеније општине у Србији што је и потврђено на последњем састанку градова и општина у Влади Србије где је Инђија представљена као пример добре праксе.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija