Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

09.08.2019

ОБАРАЊЕ РЕКОРДА: Одлична посећеност на инђијском градском базену

Повољни временски услови и потпуно реновиран градски базен са атрактивним садржајима условило је да инђијско купалиште постане најпосећеније у региону. Од почетка сезоне базен је угостио преко 45 хиљада грађана и уколико временски услови буду дозвољавали, ове сезоне биће оборен нови рекорд посећености.

Осим Инђинчана, приметан је велики број посетилаца из других крајева државе, рекао је на данашњем састанку Система 48 директор Установе Спортски центар Илија Трбовић. Он је додао да запослени на градском базену пружају максималну услугу купачима а посебан акценат се даје на хигијени која је беспрекорна.

Да подсетимо, у претходне три године су, након деценија запостављања, уложена значајна средства за постављање бехатон плоча, атрактивних садржаја као што су тобогани, водене печурке, мобилијари за децу, санирање ивица и уређења унутрашње шкољке базена, изградњу попречног зида и хидромасажног базена, куповину кварцног песка и алата за пречишћавање воде, реновирање управне зграде и други бројни „ситни“ радови који су допринели да се Инђија данас може поносити својим местом за одмор и уживање током летњих месеци.


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija