Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

05.07.2019

Током лета обимни радови у свим школама

Током летњег распуста изводиће се радови у свим школама на територији општине Инђија, од реконструкција школских сала, мокрих чворова, кречења сала и ходника до набавке опреме, алата и мобилијара за одржавање наставе.

Све што су директори основних и средњих школа предложили а Општина може да финансира, биће урађено током лета, изјавио је након састанка Система 48 председник општине Инђија Владимир Гак.

„Често замерам директорима школе што не предлажу у својим плановима и програмима и више ствари јер би могли да издвојимо још средстава. Не могу ја да знам сваки део школе који је неопходно поправити, то је задатак директора да каже и тражи, а онда ми налазимо начине како то да финансирамо“.

Гак је истакао да је неопходно да сви унапред и стратешки размишљамо како не би губили времена на чекање на ребалансе, који се, са друге стране, не могу често правити.

„Ако будемо тако размишљали имаћемо двоструку корист-успећемо да урадимо све што замислимо а друго створићемо нашој деци а и наставном особљу квалитетније услове за школовање, односно одржавање наставе“.

Ове године инвестиција у образовне институције на територији општине Инђија износиће око 70 милиона динара. 


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija