Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

04.07.2019

Затрпали атмосферску канализацију грађевинским лепком

Последњи пример бахатог опхођења несавесних појединаца који су у атмосферску канализацију у Милетићевој улици бацили 10 канти грађевинског лепка, показује да колико год се трудили да сви заједно створимо једну лепу, уређену, здраву и функционалну животну средину, постоје особе које својим поступцима или недовољно развијеној свести угрожавају цело друштво.

Овакви поступци имају за последицу потпуно зачепљење канализационог одвода и тиме се приликом великих падавина стварају огромне количине воде које не могу да отекну стварајући велике проблеме грађанима. И онда се питамо зашто нешто не функционише. Морамо знати да сви заједно чинимо систем и да свако од нас има одговорност за своје поступке.

Интервенцијом ЈП „Инђија пут“ одвод је очишћен те се још једном апелује на све грађане да чувају своју околину и у случају да примете бахате појединце да врше такве и сличне радње, одмах пријаве надлежним органима како би се адеквантном казном спречили да даље уништавају јавну својину и угрожавају друге.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija