Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

27.06.2019

ПОЧИЊЕ РЕДОВНО ОДРЖАВАЊЕ УЛИЦА: Прво се раде улице Саве Ковачевић и Фрушкогорска у Инђији

Општина Инђија издвојила је ове године рекордних 65 милиона динара за редовно одржавање улица на целој територији, а једне од првих улица чија ће ревитализација ускоро почети су Саве Ковачевића и Фрушкогорска.

Ове улице се налазе у најлошијем стању те су зато издвојене као прве које ће се радити. Осим руинираног стања, наведене улице су саобраћајно веома фреквентне и услед тога безбедносно ризичне, те је њихова ревитализација и те како потребна. Осим ових улица у Инђији, радиће се и друге улице и то у свим насељеним местима општине.

Испуњавање свих датих обећања грађанима општине Инђија се види кроз бројне радове које су се спроводиле у претходне три године. До краја мандата биће урађено још неколико крупних пројеката као што је изградња новог вртића, реконструкција трга у Инђији, изградња нове пијаце и други „мањи“ радови.  

Да подсетимо, у току је реализација пројекта асфалтирања свих неасфалтираних улица на територији општине Инђија. Након завршетка радова, Општина Инђија биће једна од ретких у Републици Србији која неће имати ниједну неасфалтирану улицу где живе грађани.


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija