Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

27.06.2019

Ревитализован пут од Виле Станковић до железничке станице Чортановци-Дунав

Ових дана завршава се ревитализација пута од Виле Станковић до железничке станице Чортановци-Дунав који је неколико деценија био препуштен пропадању. Овим ће се викенд насељу у Чортановцима, месту познатом по природним лепотама и некадашњем боемском животу, дати нови импулс у развоју туризма, нарочито имајући у виду да су власници викендица не само грађани општине Инђија, већ и из Београда, Новог Сада и околине.  

„Развој туризма је немогућ без добре путне инфраструктуре“, истакао је председник општине Инђија Владимир Гак приликом обиласка радова.

„Инђија овом саобраћајницом шаље лепу слику. Важно је да суграђани знају да се максимално трудимо да побољшамо све области у нашој општини и да испуњавамо свако обећање које дамо, што се и овог пута показало“.

Извођачу радова остало је да заврши уређење банкина и асфалтирање калдрме дужине 100 метара на спуштању од Виле Станковић ка Дунаву.

Асфалтирана траса представља прву фазу обнављања саобраћајне инфраструктуре у овом делу Фрушке горе. Након завршетка брзе пруге, наставиће се са ревитализацијом до Дунава, односно Чортановачке плаже.

Фотографије можете погледати ОВДЕ.ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija