Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

24.06.2019

ОД ОЧАЈНОГ ДО ЗДРАВОГ ПРЕДУЗЕЋА: Стабилизовано функционисање ЈКП „Комуналац“

До пре само 3 године функционисање Јавног комуналног предузећа „Комуналац“ био је под знаком питања. Несавесним, бахатим и неодговорним понашањем тадашњих челника локалне самоуправе предузеће је константно бележило губитке, механизације је била у катастрофалном стању и функционалност је доведена до границе издржљивости.

Иако су од претходника остављени огромни дугови, данас ова фирма има нове камионе, тракторе, косилице, мулчере, возила и друге неопходне алате за задовољавање свих потреба грађанства и привреде. То показује да актуелно општинском руководство има довољно знања, способности и воље да решава проблеме и оспособи систем који се 16 година константно урушавао.

Да подсетимо, приликом првих снежних падавина у зиму 2016. године „Комуналац“ је на терен извео 4(четири) расположива камиона, од којих су 3(три) након неколико минута рада стала због кварова и старости механизације.

Тренутно стање је само једна од степеница које свако предузеће у општини мора да прође. У наредном периоду наставиће се са модернизацијом и подизањем свих оперативних капацитета како би цео систем могао да одговори на све изазове са којима се суочава.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija