Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

18.06.2019

НАГРАДА ЗА ТРУД И ЗНАЊЕ: Уручено 90 уговора о стипендирању студената

У Скупштинској сали општине Инђија уприличен је пријем најбољих студената који су својим трудом остварили услове за општинску стипендију у износу од 15 хиљада динара. Укупно је 90 студената остварило ту могућност а уговор о стипендији уручио је председник општине Инђија Владимир Гак.

„Поносни смо на ове младе људе, они су наша будућност и мислим да се овим на најбољи могући начин показује колико нам је стало до положаја студената и да покажемо колико бринемо како данас када причамо о стипендијама, тако и о свему ономе што их чека након завршетка студија“.

Гак је подсетио да је приликом преузимања одговорности 2016. године општинска стипендија за студенте била 7.5 хиљада динара а да је данас дуплирана и износи 15 хиљада динара.

„Ако се реализује велика инвестиција коју чекамо моћи ћемо да додатно подигнемо стипендије“, рекао је Гак. „А где да уложимо средства ако не у младе, културу и спорт“.  

Председник је представио пројекат „кадровских станова“ који ће општина реализовати у наредном периоду а тиче се младих и образованих људи са инђијске територије. Напоменуо је да ће општина учинити све што је у њеној моћи како би задржала најбоље стручњаке-како кроз изградњу кадровских станова тако и кроз привлачење нових инвестиција и обезбеђивању квалитетних услова за живот.

Такође, Гак је позвао студенте да се обрате општини за помоћ и препоруку приликом запошљавања као и за друге проблеме са којима се суочавају.

Фотографије са доделе уговора о стипендирању студената можете погледати ОВДЕ.

arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija