Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

12.06.2019

Презентација конкурса општине Инђија за пољопривреднике

У петак, 14. јуна 2019. године, са почетком у 18 часова у великој сали Културног центра у Инђији, представници општине Инђија и Агенције за рурални развој Општине Инђија презентоваће конкурсе за доделу бесповратних средстава у области пољопривреде.

Бесповратна средства по конкурсима намењена су пољопривредницима са пребивалиштем и производњом на територији општине Инђија са циљем да се директно помогне пољопривредним произвођачима. Присутни на скупу имаће прилику да се упознају са основним условима конкурса, потребном документацијом и износом подстицаја.

Буџетом општине Инђија за 2019. годину на позицији фонда за пољопривреду и рурални развој опредељено је 34 милиона динара. Средства из фонда расподелиће се у складу са Програмом подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја општине Инђија и расписаних конкурса ради модернизације и јачања производне конкуретности, повећања продуктивности и смањења трошкова производње. Стручну и техничку помоћ пољопривредницима ради аплицирања на конкурсе пружиће Агенција за рурални развој општине Инђија.

Све додатне информације у вези са заказаном презентацијом и конкурсима можете добити у Агенцији за рурални развој општине Инђија, Војводе Степе 48 или на телефон 022 556 060.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija