Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

21.05.2019

Јуниори Младости шампионски

У конкуренцији јуниора стрелци Младости из Инђије у саставу Гаћеша Димитрије, Михајловић Вељко и Бојић Страхиња апсолутно су доминирали на Првенству Србије серијском ваздушном пушком освојивши прво место. Тим редоследом су освојили и све три медаље намењене појединачним победницима. Тиме су потврдили прошлогодишњи пласман а није им пуно недостајало ни до државног рекорда.

На првенству је наступило укупно 409 такмичара у категоријама пионира, јуниора и сениора у мушкој и женској конкуренцији.

Том приликом су наступили су и два члана пионирске екипе – Брдар Никола и Кошњак Александар, освојивши појединачно златну, односно сребрну медаљу. Екипа је знатно подмлађена јер су Бојић Страхиња и Михајловић Вељко, прешли у старију, кадетску категорију.

Подсећања ради, Бојић је најбољи пионир Србије за 2018. годину а Михајловић је то признање освојио 2015. године. У конкуренцији пионирки наступиле су две Инђинчанке у појединачној конкуренцији-Бошњаковић Тијана је својим најбољим резултатом од 183 круга освојила шесто а Џонић Лана са кругом мање 9. место.

Сезона се наставља 2. колом Купа Србије у троставу ваздушном и МК пушком за кадете, јуниоре и сениоре које се одржава у Новом Саду 08. и 09. јуна.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija