Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

24.04.2019

Гаћеша „упуцао“ злато на КУП-у Србије

Стрелац стрељачког клуба Младост из Инђије, Гаћеша Димитрије, успео је да се домогне прве златне медаље у конкуренцији сениора. Наиме, у 1. колу КУП-а Србије малокалибарским оружјем које је 21. априла одржано у Новом Саду, Гаћеша је у финалу за сениоре у које је ушао као петопласирани након основног дела, успео да надмаши све своје ривале и освоји прву златну медаљу у најстаријој категорији.

Основни меч, нарочито у стојећем ставу, није био савршен али је ипак постигнут солидан резултата од 1127 кругова. То је Гаћеши било довољно за 4. место у јуниорској конкуренцији.

Да су му потенцијали много већи, Гаћеша је показао у сениорском финалу, када је успео да надмаши све своје ривале у борби за јуниорску репрезентацију Србије али и неколико сениора од којих су поједини и повремени чланови репрезентације Србије.

До 2. кола Купа, које се одржава 18. и 19. маја, има доста времена да се исправе уочене грешке, па се очекује и резултaтски напредак Гаћеше.

Стрелци Младости узели су учешћа и на меморијалном турниру „Србољуб Настић“ у Уљми. Учествовало је 4 такмичара Младости који се припремају за предстојеће Првенство Србије серијском ваздушном пушком. Екипа је освојила прво место а појединачни победник је Михајловић Урош, такође члан Младости.

Следи кратка Ускршња пауза а стрељачке активности се настављају кампом за категорију кадета у троставу ваздушном пушком, који се одржава у Новом саду од 01. до 05. маја. Од такмичара Младости на кампу учествују Кошњак Александар и Џонић Лана, а да ли су нешто научили на кампу имаће прилику да покажу у првом колу КУП-а Србије у ваздушном троставу који је заказан за 05. мај. Тренер стрелаца Младости, Алимпијевић Драган, који је одређен за једног од тренера у кампу, због приватних обавеза отказао је учешће.  
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija