Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

09.04.2019

Две титуле за стрелце Младости на Првенству Србије

Екипа млађих јуниора и кадета стрељачког клуба „Младост“ освојили су титулу шампиона Србије на Првенству Србије одржаном у Београду. Колико је борба била неизвесна показује податак да су млађи јуниори у финалу победили вршњаке из Новог Београда за свега 0.1 круг, док су кадети били значајно убедљивији.

У појединачном такмичењу истакао се Вељко Михајловић који је уз лични рекорд освојио бронзану медаљу. Слабији резултат је остварио најбољи инђијски стрелац Димитрије Гаћеша који је због два слабија хица морао да се задовољи са шестим местом.

Од женског дела екипе се није превише очекивало тим пре што је кадеткиња Булић Александра, која у последње време доста добро пуца, одлучила да не учествује на овом првенству. Ипак значајно је истаћи личне рекорде које су оствариле Џонић Лана и Брдар Александра а и први наступ у гађању на електронске мете младе наде Младости-Бошњаковић Тијане.

Првенство Србије је окупило 185 стрелаца из целе Србије а инђијска екипа је учествовала са седам такмичара.

Сезона се наставља следећи викенд у Зрењанину и Панчеву где ће се одржати првенства Војводине за пионире, јуниоре и сениоре серијском ваздушном пушком, а Гаћеша Димитрије ће 13. априла наступити у конкуренцији јуниора на међународном турниру „Иштван Пољанац“ у Београду.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija