Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

04.04.2019

Постављена нова подлога на школском терену у Марадику

Општина Инђија уз подршку Покрајинског секретаријата за спорт и омладину наставља да подиже квалитет услова за бављење спортом, школским спортом али и рекреацијом свих суграђана. На отвореном школском терену Основне школе „Бранко Радичевић“ у Марадику постављена је нова савремена подлога функционална за све спортске дисциплине.

Осим савременог изгледа и прилагођености материјала подлоге на отвореном, нови терен је далеко безбеднији за тренинг и рекреацију јер су мање могућности за повреду.

Завршетак поставке подлоге на школском терену се надовезује на јучерашњу посету министра Удовичића који је препознао Инђију као општину која улаже озбиљна средства у спорт и омладину. И зато се још једном показало да општинско руководство озбиљно ради на реализацији свега онога што обећа грађанима.

Приликом обиласка терена председник општине Инђија Владимир Гак је напоменуо да је подлога требала бити постављена пре годину дана, али да фирма, која је добила посао, није успела да реализује посао због несагледавања целокупног пројекта. Услед тога, бројне законске процедуре су успориле процес долажења до изгледа терена какав је данас.

„Најважније је да игралиште данас изгледа прелепо и да ће наша деца а и сви Марадичани моћи да уживају на новом терену“, рекао је Гак и додао да је следећи корак замена рукометних голова и дотрајалих кошаркашких конструкција.  

Слике терена можете погледати ОВДЕ. ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija