Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

25.03.2019

Изградња водоводне мреже у Улици Кнеза Милоша у Инђији

Јавно комунално предузеће „Водовод и канализација“ изводи радове на изградњи недостајуће водоводне мреже у Улици Кнеза Милоша у дужини од 100 метара. Након завршетка радова започеће се са асфалтирањем тако да ће ова улица бити комунално потпуно опремљена.

Недовољан број радника у ЈКП „Водовод и канализација“ али и честе хаварије условљавају спорије напредовање у постављању водоводне мреже у целој општини.

„Много би све текло брже да имамо више радника у свим предузећима, али је на снази забрана запошљавања. Радимо и прековремено, то суграђани из ових улица могу да виде. На све то имамо хаварије које се дешавају. Многи су и даље скептични и питају да ли ће бити моја улица. То и разумем, јер поједини грађани нису имали асфалт 40 година. Још једном кажем-све једна улица ће добити асфалт“, истакао је председник општине Инђија Владимир Гак.

Следећи корак је испирање цеви и контрола квалитета воде, након чега се грађани могу прикључити на мрежу, навео је директор ЈКП „Водовод и канализација“ Драгољуб Трифуновић.

Слике можете погледати ОВДЕ.ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija