Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

12.03.2019

Млади „Жељини“ каратисти одлични на Првенству Војводине

Спортска хала у Инђији била је пуна са око 500 квалификованих такмичара и још толико гледалаца у публици који су будно пратили Првенство Војводине у карате спорту за наде и пионире.

Каратисти инђијског Железничара окитили су се са прегршт медаља. Млади борбаши „Жеље“ су оправдали поверење циљне групе развоја карате спорта-наиме прва места изборили су Стефан Бјељац у категорији -40кг и Лука Митрић +45кг, друго место изборио је Матеја Јајић -30кг, док су трећа места заузели Маша Нинковић -40 кг, Вук Малић и Лука Поповић -50кг.

У катама такође одлични пласмани, наиме Стефан Бјељац и Филип Лазић заузели су прва места у својим годиштима, друго место изборила је Маша Нинковић у категорији наде апсолутни ниво, док су трећа места изборили полетарци Јован Поповић и Јована Мучибабић, као и Тамара Станковић и Алекса Лајбеншпергер код пионира.

На корак до победничког постоља били су Огњен Лукач, Филип Лазић и Алекса Лајбеншпергер у борбама као и Дуња Стојиљковић, Теодора Чанковић и Лука Жарковић у катама.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija