Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

09.03.2019

ВУЧИЋ ОТВОРИО РАДОВЕ: Почела реализација пројекта асфалтирања свих неасфалтираних улица на територији општине Инђија

Председник Србије Александар Вучић, у оквиру кампање „Будућност Србије“, у Инђији је свечано обележио почетак радова на асфалтирању свих улица које до сада нису имале коловоз у складу са стандардима савременог живота.

„Више деца неће кроз блато ићи до школе“, поручио је Александар Вучић и додао „али посебно сам задовољан што показујемо бригу према обичним људима, да то није брига само према оним људима који седе у фотељама, само да они имају више“.

Зна председник Србије Александар Вучић да инђијска нова спортска хала стоји, и зна да недостаје још два милиона евра да се заврши, али зна и да ће држава обезбедити недостајућа средства да житељи Инђије добију оно што им је давно обећано.

„Ни једна кућа у општини Инђија неће бити без асфалта, али ми се овде нећемо зауставити – определили смо значајно више средстава за рехабилитацију свих осталих улица које су у катастофалном стању“, нагласио је Владимир Гак, председник општине Инђија.

Како наглашава председник општине, у наредних годину дана у Инђији ће се градити највише у односу на претходних 50 година. 

Слике посете председника Вучића и почетак радова можете погледати ОВДЕ.ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija