Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

31.12.2018

Новогодишњи пакетићи за децу са Косова и Метохије

Делегација општине Инђија коју је предводио председник Владимир Гак била је данас у посети Каменици код Лепосавића где су уручени новогодишњи пакетићи свој деци која живе у овом месту. Осим пакетића, средњошколцима и студентима уручени су и таблет рачунари.

Председник општине Инђија Владимир Гак рекао је у изјави за тамошње медије да ће Инђија увек бити уз свој народ на Косову и Метохији, а нарочито на располагању деци која су наша највећа вредност.

„Управо су ови малишани којима смо данас поделили пакетиће право богатство која наша Србија има. Ми смо ту не да помогнемо, ми смо овде заједно са вама, део вас и кад год затреба рачунајте да ћемо бити овде, као што би ви били уз нас да је нама потребна помоћ“.

Гак је на скупу упутио позив да деца из општине Лепосавић посете Инђију како би се створила снажна и нераскидива веза двеју општина која ће се преносити на наредна покољења.

Централни скуп је био код Храма Светог цара Константина и царице Јелене на којој су присуствовале и делегације из Ирига, Косјерића и Горњег Милановца, а домаћини су били председник општине Лепосавић Зоран Тодић и члан црквеног одбора села Каменица Миодраг Радовановић.

Инђијска делегација посетила је и новоизграђену цркву у Лепосавићу Светог Василија Острошког, као и манастире Бањска и Соколица.

Поделом пакетића и таблет рачунара Општина Инђија покушала је да улепша предстојеће празнике деци која живе у тешким животним условима и под бруталним притиском шиптарских терориста.

Слике можете погледати ОВДЕ.ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija