Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

17.12.2018 | ВИДЕО

Инђији Златна плакета за сајамски наступ у Нишу

На одржаном сајму привреде и предузетништва „Експо Ниш 2018“ у спортској дворани „Чаир“ у Нишу, Општина Инђија добила је признање Златна плакета за укупан сајамски наступ.

Под слоганом „Пре(д)узми своју будућност“ сајам је окупио око 150 излагача који су представили своје производе и услуге. Општина Инђија је наступила заједно са четири компаније које спадају у ред малих и средњих предузећа и тако омогућила својим привредницима да се представе овом делу наше земље.

Представници инђијске општине навели су низ предности за улагање заинтересованим привредницима, као и све оно што је урађено претходне две и по године.

„Сваком сајму и презентацији општине Инђија приступамо на најозбиљнији и најодговорнији начин“, истакао је у изјави за медије Владимир Гак, председник општине Инђија.

„Овде су представљене породичне компаније које су више него завределе да се појаве на тржишту Србије и да се други упознају са њиховим производима.“

Гак је навео да се у разговору са инђијским привредницима дошло до закључка да је Инђији потребан један озбиљан сајам привреде.

„Општина није ништа друго до сервис грађана и привреде и ми смо за ове 2 године постали препознатљиви по томе без обзира, када говоримо о привреди, да ли фирма има једног или више стотине запослених. Зато нам је важно да омогућимо да та „мања“ предузећа подигнемо на виши ниво а то значи нова радна места и већа примања те породице. То је начин на који можемо утицати на повећање цене радне снаге, на квалитет живота у нашој општини и то ћемо радити докле год будемо имали прилику“.

Поред Општине Инђија, на сајму који је трајао два дана учествовале су фирме Гас Тех, Новаковић 3М, МеталорадИН-Бањац и DSD trade.

Слике са сајма можете погледати ОВДЕ. 

ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija