Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

30.11.2018

Акција чишћења канала и атмосферске канализације

Јавно предузеће за управљање путевима и паркиралиштима „Инђија пут“ увелико спроводи велику акцију прочишћења канала и цеви атмосферске канализације. Активности се спроводе у улицама на територији целе општине и трајаће све док буду дозвољавали временски услови.

Вишедеценијска запуштеност цеви атмосферске канализације и затрпаност одводних канала условило је дуго задржавање воде приликом обилнијих падавина. То је доводило до угрожавања безбедности саобраћаја, непроходности пешачких стаза и уништавања имовине суграђана.

„Ми смо системски направили редослед корака како ћемо и на који начин да решимо овај проблем“, рекао је директор ЈП „Инђија пут“ Зоран Милићевић и додао да је „ургентна ситуација била у Улици Југ Богдана у Инђији и у Новом Сланкамену. Наше предузеће је урадило најпре прочишћење канала, затим профилисање као и чишћење цеви атмосферске канализације које су биле сто посто запуштене“.

Наведене активности  неће решити апсолутно све проблеме приликом обилних падавина али ће знатно смањити проблеме са којима су се грађани суочавали. А чињеница да се ови радови нису спроводили неколико деценија показује какав су однос претходни челници наше општине имали према грађанима општине Инђија.

Слике радова можете погледати ОВДЕ.ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija