Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

23.11.2018

Лидл отворио своју продавницу у Инђији

Свечаним пресецањем врпце немачки трговински ланац Лидл отворио је своју продавницу у Инђији. Широк асортиман мешовите робе новог савременог дисконта утицање на повећање конкурентности и тиме створити услове за добијање квалитетног производа са повољнијим ценама.

Пожелевши добродошлицу компанији, заменик председника општине Инђија Драгана Радиновић рекла је да је отварање Лидла добра вест за све потрошаче јер ће се створити бољи однос квалитета и цене производа, а са друге стране посао је нашло преко 40 младих људи са територије наше општине.

„У интересу локалне самоуправе је да ствара пословни амбијент који ће препознати велике компаније а њихово започињање послова у Инђији показује да смо на правом путу. У прилог томе говори да смо у последње 2 године довели 9 инвеститора а Лидл је десети, што јасно показује да Инђија економски снажно напредује и да инвеститори верују да је Инђија право место за развој сопственог посла.“

Поред Инђије, Лидл је јуче отворио продавнице и у Кикинди, Вршцу и Јагодини, што је укупно 23 продавнице у Србији. Лидл је градио стандардизоване продавнице према новом концепту који подразумева модернији дизајн, већи продајни простор, пространија паркинг места, више природног светла, већу енергетску ефикасност и атрактиван изглед.

Домаћи добављачи су заступљени са више од 350 производа, што кроз локално познате марке, што кроз производе који се продају под Лидл брендовима.

Лидлова продавница налази се у Улици Краља Петра I 22 и отворена је сваког дана од 08.00 до 22.00 часова.

Слике можете погледати ОВДЕ.ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija