Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

16.11.2018

Одржано општинско школско такмичење у футсалу

Установа Спортски центар и Савез за школски спорт ИН из Инђије организовали су општинско првенство у футсалу за основне и средње школе које је одржано 05., 06. и 07. новембра у спортској хали у Инђији. Учествовале су све школе , односно 9 основних и 3 средње школе.

Прваци општине за школску 2018/2019. годину код пионира су ОШ „Бранко Радичевић“ из Марадика а код девојчица ОШ „Браћа Груловић“ из Бешке.

Марадичани су победили екипу ОШ „Ђорђе Натошевић“ из Новог Сланкамена резултатом 11:2, у полуфиналу одличну екипу ОШ „22. Јул“ из Крчедина са 4:2, да би у финалу победили одличну екипу ОШ „Душан Јерковић“ резултатом 5:4.

Код девојчица ОШ „Браћа Груловић“ из Бешке савладла је ОШ „Јован Попвић“ резултатом 3:1, да би у финалу савладала екипу ОШ „Душан Јерковић“ резултатом 5:3. Другопласирана ОШ „Душан Јерковић“ савладала је екипу ОШ „Ђорђе Натошевић“ из Новог Сланкамена резултатом 10:1, у полуфиналу екипу ОШ „Петар Кочић“ резултатом 5:4.

Код средњих школа омладинке СШ „Др Ђорђе Натошевић“ савладале су Гимназију резултатом 1:0 и у финалу екипу ТШ „Михајло Пупин“ резултатом 9:0. Код омладинаца прваци ТШ „Михајло Пупин“ из Инђије савладали су у финалу Гимназију резултатом 9:5, док је Гимназија савладала СШ „Др Ђорђе Натошевић“ резултатом 6:2.

Марадичка школа „Бранко Радичевић“ изборила је прво место на окружном такмичењу у Доњем Товарнику и путује на међуокружно такмичење у Нови Београд, спортска хала „Ранко Жеравица“.  
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija