Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

18.10.2018

Представа „Идеална половина“

На репертоару Културног центра у петак, 19.10.2018. године, са почетком у 20 часова одиграће се представа „Идеална половина“ на којој наступају Олга Одановић, Милан Калинић, Анастасија Мандић и Вучић Перовић.

„Идеална половина“ је урнебесна комедија о четворо људи који у жељи да пронађу себе, свако у свом животном добу, упадају у неочекиване ситуације из којих морају да се чупају како знају и умеју. Мајка Даница (Олга Одановић) никако не може да пристане да јој се син Аца (Милан Калинић) оженио и отишао из куће у 38. години. Она на све начине покушава да остане у центру пажње, па и поред личног психотерапеута Ана Марије (Анастасиа Мандић), коју јој је снаја обезбедила, не може да престане да проверава да ли је син на време јео.

Са друге стране, син Аца навикнут на толику пажњу и опседнутост собом, за све недоумице трчи код личног тренера Филипа (Вучић Перовић) не би ли добио још више самопоуздања, да иако је загазио у 40-те, може и даље да буде мушкарчина. Сво четворо све време, преплићући своје карактере , ставове, жеље, дилеме и страхове, у потрази су за љубављу и својим идеалним приликама и партнерима.

Постављајући питања има ли уопште „идеалног или идеалне“, или је то само део наших жеља и снова, кроз смех се публика приближава овим судбинама, необичним ситуацијама и заплетима.

Ова комедија, свакако никога неће оставити равнодушним!
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija