Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

18.10.2018

Сутра 54. Атлетске уличне трке

Сутра се у центру Инђије организују 54. традиционалне уличне трке коју организује Савез спортова општине Инђија а под покровитељством Општине Инђија.

На тркама, које почињу у 12 часова, такмиче се искључиво ученици са територије инђијске општине у категоријама од 1. разреда основне до 4. године средње школе. Обзиром да се очекује право летње време ово ће бити права прилика за све ђаке са подручја наше општине да испробају своје тркачке способности.

Пријава такмичара биће на дан трке у пријемном центру испред хотела „Гранд“ у центру Инђије од 10.30 часова. Трчи се улицом Војводе Степе(пешачком зоном) а циљ свих трка је испред хотела „Гранд“.

Према речима организатора очекује се преко 1200 учесника. У трци могу учествовати сви који желе под условом да су здравствено способни.

За све остале информације заинтересовани ученици се могу обратити својим наставницима (професорима) физичког васпитања или у просторије Савеза спортова општине Инђија, улица Војводе Степе број 40 или  на телефон 561 023.

Сатницу трке можете погледати ОВДЕ.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija