Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

17.10.2018

Почиње сређивање пешачких стаза

У циљу безбеднијег и комфорнијег коришћења пешачких стаза у наредном периоду почињу радови на изградњи и реконструкцији тротоара широм општине. Једна од најкритичнијих се налази у Улици Југ Богдана и то у делу од Поште до Блока 63. Усвајањем ребаланса стекли су се услови да ова изузетно лоша стаза добије савремени изглед.

Велики проблем за суграђане представља и потез од зоо врта до бензинске станице на излазу из Инђије ка Новом Саду. На овом месту не постоји тротоар те су пешаци веома угрожени учесници у саобраћају, а нарочито деца која живе у том делу Инђије. Због тога за неколико дана на овој локацији почињу радови на изградњи пешачке стазе ширине два а дужине 1300 метара.

Такође, радови ће се изводити и у насељеним местима а сама динамика зависиће пре свега од брзине пристизања пројектне документације и временских прилика.

Осим привлачења нових инвестиција и подизања животног стандарда, општинско руководство оваквим и сличним пројектима активно ради на модернизацији целе општине и пружању квалитетних услова за живот као у најразвијенијим европским и светским градовима.


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija