Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

25.09.2018

Панел дискусија „Уновчи свој таленат на интернету“

Министартво трговине, туризма и телекомуникација у сарадњи са удружењем грађана SEE ICT, Факултетом техничких наука у Новом Саду и Општином Инђија организије панел дискусију „Уновчи свој таленат на интернету“ која ће се одржати у четвртак, 27. септембра, са почетком у 12 часова у Скупштинској сали општине Инђија.

Панел је део пројекта XBIT подржаног у оквиру IPA Cross-border Cooperation подржаног у оквиру програма Хрватска-Србија 2014-2020.

Циљ овог панела, у оквиру ког ће се одржати предавање, дискусија и радионица, је подизање свести у јавности о значају дефинисања способности и примени истих на интернету, о актуелним делатностима које се развијају путем интернета, као и оним делатностима које ће бити актуелне у наредних 10 до 20 година. Говориће се о пословним онлајн моделима, мотивацији и развијању става према послу, као и о кључним применама у оваквој организацији рада зарад веће ефикасности.

Говорници на панелу о томе како се и на који начин све може радити и зарадити на интернету су Жељко Црњаковић, предузетник, оснивач Solutiuma,агенције за дигитални садржај, Милица Живковић, ESL online teacher и Content Writer, Бранислав Ненин, фотограф и Слободан Тодоровић, онлајн новинар.

Панел је отворен за све заинтересоване.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija