Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

25.09.2018

Расподела пензионерских картица у Марадику, Крчедину и Љукову

Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање у сарадњи са Општином Инђија и Удружењем пензионера организоваће расподелу пензионерских картица у Марадику, Крчедину и Љукову.

Подела у Марадику биће организована у среду, 26.09.2018. године, у просторијама месне заједнице, сутрадан је у Крчедину у просторијама Удружења пензионера а у петак, 28.09.2018. године, у Дому културе у Љукову.

На поменуте локације пензионери могу подићи своје картице у периоду од 10 до 15 часова.

Подела картица у осталим местима вршиће се сукцесивно и пензионери ће бити благовремено обавештени. У случају да пензионери из наведених места не преузму своје картице у најављеним терминима, то могу учинити сваког радног дана од 8 до 15 часова у просторијама ПИО фонда у Инђији.

Пензионерском картицом доказује се статус корисника и омогућава се пензионерима да на законит, сигуран и валидан начин доказују свој статус, уз лични идентификациони документ.

Фонд ПИО израђује картице за све пензионере који су право на пензију стекли у Републици Србији.

Такође, обезбеђена је заштита подата о личности јер је на картици истакнуто само име и презиме корисника.

Осим доказивања свог статуса, пензионери овом картицом остварују све привилигеје које им омогућава локална самоуправа, као што су бесплатни јавни градски превоз, попусти за градски базен и друго.


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija