Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

25.07.2018

Општина Инђија шаље децу из социјално угрожених породица на море

Општина Инђија, у сарадњи са Центром за социјални рад општине Инђија и Црвеним крстом Србије, омогућила је одлазак 25 малишана из социјално угрожених породица на море у Баошићима у Црној Гори.

Црвени крст је обезбедио превоз, смештај и оброке за 11 деце а Општина Инђија за осталих 14. Такође, локална самоуправа уручила је средства за свако дете у износу од 7.000,00 динара бесповратне помоћи.

„Наш циљ је да више немамо ситуацију да у Инђији постоји дете које никад није имало прилику да оде на море са вршњацима“, рекао је Владимир Гак, председник општине Инђија, приликом родитељског састанка организованог поводом одласка деце на одмор.

Гак је додао да ће Општина сваке године увећавати буџет намењен социјалним категоријама али и да ће наставити са стварањем привредног амбијента у коме ће свако имати могућност да пронађе посао и тако себи створи повољније услове за живот.

Иначе, радови на реконструкцији инђијског одмаралишта у Сутомору почеће највероватније крајем септембра, односно чим црногорска администрација донесе сва неопходна решења и дозволе коју је Општина Инђија тражила још прошле године.

Слике можете погледати ОВДЕ.ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija