Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

22.06.2018

Милош Малешевић освојио бронзу на првенству Балкана у атлетици

Милош Малешевић, члан атлетског клуба „Инђија“, освојио је бронзану медаљу у трци на 5.000 метара на првенству Балкана у атлетици за старије јуниоре (У20).

Овогодишње издање овог атлетског надметања одржава се у  Истанбулу (Турска) 21. - 22.06.2018. године уз учешће најбољих младих атлетичара из 13 земаља.

Јуче је одржан први дан такмичења а на програму је била трка на 5.000 метара. Милош је потајно очекивао освајање једног од одличја, што је сјајном трком и личним рекордом (15:18,16) успео и да оствари. Храбро и одважно се упустио у борбу са најбољим младим дугопругашима Балкана, не допуштајући им да му превише одмакну у трци. На крају је рутински дошао до трећег места и бронзане медаље, иза атлетичара из Грчке и Турске.

Овим пласманом је потврдио да израста у правог атлетског аса које је Инђија годинама уназад имала (Јован суботић, Мирко Вујаклија, Снежана Денчић, Сузана Ћирић, Драгослав Прпа, Саша Раденковић, Милан Пуђа...), а наша општина добија још једног младог и квалитетног атлетичара пред којим је светла будућност.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija