Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

21.06.2018

У Инђији одржани „Пчеларски дани липе 2018“

Савез пчеларских организација Војводине организовао је и ове године манифестацију „Пчеларски дани липе 2018“. Манифестација је организована на територији општине Ириг и општине Инђија, а као и претходних година одржана је у време цветања липе када се на Фрушкој гори налази велики број кошница пчелара из различитих делова Србије.

На овогодишњој манифестацији „Пчеларски дани липе“, осим гостију из Румуније, окупили су се пчелари из различитих крајева Србије да заједно обележе цветање липе. Љубитеље пчеларства на овогодишњој манифестацији срдачно је дочекивао председник Савеза пчеларских организација Војводине Радомир Влачо.

Велику помоћ развоју пчелараства обезбеђују и средства којима Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство излази у сусрет пчеларима Војводине.

Манифестацију „Пчеларски дани липе 2018" подржала је oпштина Инђија, а гости су имали прилику да обиђу Стари Сланкамен и уживају у његовим лепотама.

Организатори манифестације планирају да и убудуће наставе традицију прославе дана липе, а на овај начин промовишу се лепоте Фрушке горе као и туристичка понуда општина на њеним обронцима.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija