Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

15.06.2018

Отворен градски базен, нови садржаји за посетиоце

Симболичним пуштањем хидромасажера у новоизграђеном базену данас је свечано отворена нова летња сезона на градском базену у Инђији. Ове године посетиоци ће уживати у хидромасажном базену који може да прими око 20 људи, уређен је плато између кафића и тобогана, потпорни зид као и зелене површине, постављене су нове лежаљке у унутрашњости и спољашности ограде и сређен је мобилијар за децу.

Обилазећи градски базен председник општине Инђија Владимир Гак изразио је задовољство новим изгледом. „Наш базен сада изгледа много лепше у односу на претходне године и надам се да ће наши суграђани уживати у новим садржајима“.

Гак је најавио да ће се наставити са улагањима и следеће године јер је циљ да се створи место на које ће се цела општина поносити.

Ова летња сезона почела је са кишом као и претходна, тако да запослени у Установи Спортски центар(УСЦ) очекују одличну сезону као и прошле године.

„Након сезоне клизања у центру Инђије, ми смо све своје ресурсе усмерили ка опремању и модернизацији градског базена. Имали смо кратке рокове али смо успели да све радове завршимо за 25 дана и данас отворимо базен за наше грађане“, изјавио је за медије Илија Трбовић, директор ове установе.

Он је напоменуо да очекује да за две године УСЦ постане финансијски потпуно самостална установа која ће моћи сама да измирује своје обавезе, дакле без субвенција локалне самоуправе. Управо је то показатељ да се домаћинским и рационалним опхођењем према јавним финансијама може обезбедити стабилно функционисање.

Занимљиво је истаћи да се у сарадњи са ЈКП „Водовод и канализација“ градски базен напунио за само 2 дана, без последица по стабилност водоснабдевања грађанства, што представља рекорд у досадашњем пословању ове установе.

Цене улазнице и услуга на базену остају на нивоу прошлогодишњих, тако да дневна карта износи 300 динара.

Слике са отварања можете погледати ОВДЕ.ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija