Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

01.06.2018

ПОДРШКА СПОРТСКИМ КЛУБОВИМА: Нове косачице за фудбалске терене

Фудбалски клубови у Инђији, Новом Сланкамену, Бешки и Љукову од данас више неће чекати на јавно комунално предузеће „Комуналац“ да им покоси траву на стадионима јер им је председник општине Инђија Владимир Гак уручио кључеве за 4 нове косачице. Осим олакшавање посла „Комуналцу“, фудбалски клубови овим добијају све услове да сами одржавају травњак као и околину стадиона.

Додела косачица представља још један вид подршке спорту, у овом случају фудбалским клубовима, рекао је за медије председник општине Инђија Владимир Гак.

„Оспособљавајући клубове да самостално одржавају своје травнате површине доћемо до тога да наши терени од следеће сезоне бити далеко лепши. Овим уводимо ред у свакој области општине Инђија, тако да ће свако бити одговоран за посао који обавља. Такође, растерећујемо обавезе „Комуналца“ за кошење терена чиме се оставља више времена за уређење целе општине“.

Гак је најавио да је следећи корак да сваки стадион добије аутоматски систем за заливање травњака како би они изгледали по највишим стандардима.

Косачица која се до сада користила на стадиону ФК „Инђија“ биће испоручена другом фудбалском клубу, што значи да ће укупно 5 клубова добити прилику да сами уређују своје травњаке.

Захваливши се на додели механизације за фудбалске клубове, генерални секретар Савеза спортова општине Инђија Љубомир Ковачевић нагласио је да ниједан спорткси колектив у Општини не би могао да преживи да не постоји свесрдна подршка локалне самоуправе и председника Гака, нарочито имају у виду да су готово сви клубови остављени у катастрофалним дуговима.

Слике можете погледати ОВДЕ.ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija