Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

25.05.2018

Инђијски ђаци успешни на Спортској олимпијади школске омладине Војводине

Ученици инђијских основних и средњих школа остварили су одличне резултате на 8. Спортској олимпијади школске омладине Војводине(СОШОВ). Женска екипа Гимназије, коју је водио професор Бранко Марчета, освојила је треће место у футсалу, док су омладинци СШ „Др Ђорђе Натошевић“ заузели седну позицију.

Веома запажене резултате остварили су чланови карате клуба Железничар коју су бранили боје својих школа. Тако су ученици ОШ „Душан Јерковић“ Михаило Грубић и Стефан Бјељац изборили су 3. место у борбама, односно у катама, док су четврта места изборили Маша Нинковић, Лука Митрић и Јована Мучибабић, уз подршку професорке Меланије Крањчец. Лука Чубрило(ОШ „Јован Поповић“) окитио се златним одличјем а пратила га је проф. Марија Ћујић.

Ученица ОШ „Др Ђорђе Натошевић“ из Н. Сланкамена Анђела Марчетић изборила је 2. место у катама а предводио ју је проф. Данило Станковић.

И средњошколци су се истакли добрим резултатима, наиме Марија Боговац ученица инђијске Гимназије изборила је златну медаљу у борбама у категорији +59кг као и ученик ТШ „Михајло Пупин“ Стефан Лемајић који је био бронзани у категорији -63кг.

На такмичењу је наступило 95 ученика основних и средњих школа из Инђије које је предводило 20 наставника.

Слике можете погледати ОВДЕ.

arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija