Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

18.05.2018

У центру Инђије отворена нова експозитура Поштанске штедионице

Председник Извршног одбора Поштанске штедионице Бојан Кекић и председник општине Инђија Владимир Гак отворили су данас свечаним пресецањем врпце нову експозитуру домаће банке која се налази у строгом центру Инђије, у улици Новосадска број 1.

Захваливши се регионалном директору Десимиру Блашковићу и председнику ИО Поштанске штедионице Бојану Кекићу на уложеном труду и раду на отварању банке, Гак је рекао да је ово потврда да се Инђија економски снажно развија и да је данашњи догађај важан исто као и отварање нове компаније.

„Као што нам је свака нова домаћа инвестиција битна јер се ради о српском капиталу, тако нам је поред свих банака Поштанска штедионица за нијансу дража јер се ради о државној банци“, рекао је Гак и додао, „иако претходних година није била присутна, Поштанска штедионица је често излазила у сусрет и помагала разним инђијским удружењима“. Такође, напоменуо је да ће нова банка значити пре свега директним корисницима којих у Инђији има преко 4000, тако да више неће морати да путују у друго место како би завршили своје обавезе.

Ширење мреже банке Поштанске штедионице је један од циљева у овој години, а већ за неколико дана очекује се наставак отварања нових експозитура, најавио је Кекић.

„Данашње отварање је у складу са нашим слоганом да будемо ближи грађанима и са најбољим услугама на тржишту. У 2018. годину смо ушли веома проактивно ширећи своју мрежу у свим општинама у којим немамо експозитуре, тако да тренутно имамо око милион и по корисника“.

Услуге Поштанске штедионице грађани општине Инђија могу користити на четири локације: у Инђији и Бешки у експозитурама, док су у Новом Сланкамену и Крчедину постављени банкомати.

Иначе, новоотворена екпозитура у Инђији је 166 у Србији, и та мрежа се константно шири.

Отварању је присуствовао и Бане Крстић, фронтмен групе Гарави сокак, који је том приликом премијерно отпевао песму посвећену Поштанској штедионици.

Слике са свечаног отварања можете погледати ОВДЕ.ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija