Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

15.05.2018

Градско купалиште у Инђији добија хидромасажни базен

Као што је и најављено прошле године, ових дана почиње изградња хидромасажног базена у Инђији у оквиру друге фазе реконструкције градског базена. Како је изјавио директор Установе Спортски центар Илија Трбовић, нови базен ће се налазити поред тобогана и биће бесплатан.

„Планирамо да изградимо један мањи хидромасажни базен површине око 30 квадрата који ће се налазити поред тобогана, чиме ћемо додатно употпунити садржаје. Уколико све буде текло по плану, очекујемо да ће сезона купања почети 15.јуна“, најавио је директор Спортског центра.

 „Прошле године смо урадили велики посао када смо поставили нове бехатон плоче око корита базена, преливне решетке, обновили фасаду и кров на управној згради који је прокишњавао и угрожавао рад филтер станице. Наша управа је осавременила средства за рад куповином усисивача за чишћење дна базенског корита. Такође, набављен је нови кварцни песак за филтрирање воде што је допринело лакшем одржавању чистоће“, рекао Трбовић и подсетио да је градски базен прошле године добио и два нова тобогана.

Цене карата се неће мењати, дневна улазница износиће 300 динара, сезонска карта за ђаке, студенте и пензионере 2.500, за одрасле 6.000 а за децу до седме године 50 динара. У периоду од 17 до 19 часова карта ће коштати 180 динара. Испливавање је од 7 до 8:30 и од 19:30 до 20:30 часова, а цена за 15 дана је 3.000, за месец дана 4.800 а целу сезону 6.000 динара.

Да подсетимо, градски базен у Инђији није озбиљно реновиран 3 деценије.


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija