Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

16.04.2018

Почело подношење захтева за подстицаје по кошници пчела

Министарство пољопривреде, водопривреде и  шумарства донело је Правилник о изменама правилника о условима и начину остваривања права на подстицаје у сточарству по кошници пчела (Сл. гласник РС број 20 од 16. марта 2018. године).

Овом изменом правилника правно лице, предузетник и физичко лице – носилац пољопривредног газдинства, које испуњава услове прописане законом, може да оствари право на подстицаје у сточарству по кошници пчела за најмање 30, а највише 200 кошница пчела.

Захтеви за подстицаје се шаљу од 15. априла до 31. маја текуће године, на адресу: Министарство пољопривреде, водопривреде и шумарства, Управа за аграрна плаћања, Булевар краља Александра 84, 11050 Београд.

Износ подстицаја је 720 динара по кошници.

Пчелари су у обавези да два пута годишње, и то од 1. до 30. априла и од 1. до 31. октобра пријаве редовно стање овлашћеном обележивачу. То је обавеза, без обзира на то да ли на пчелињаку и кошницама има или нема промена. Уколико се ова обавеза не спроведе, прети губитак субвенције у пчеларству.

За више информација и потребну документацију обратите се Агенцији за рурални развој општине Инђија, Војводе Степе 48 или на телефон 022/55-60-60.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija