Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

05.04.2018

Успех каратиста „Железничара“ на првенству у Сомбору и признања за тренере Мандића и Драгојловића

Каратисти инђијског „Железничара“ остварили су изузетне резултате на државном првенству у каратеу које је одржано у Сомбору. 

Првог дана државног првенства наступили су каташи који су се у конкуренцији 3.500 такмичара борили у квалификацијама на регионалним првенствима и тако успели да изборе пласман на државно првенство.

На финалном такмичењу у катама наступило је 700 такмичара а медаљама су се окитили каташи Поповић Лука, Јајић Матеја, Станковић Тамара и Чанковић Исидора. Маша Нинковић је изборила пласман међу 4 набоље каташице Србије.

Другог дана државног првенства наступили су „борбаши“ у конкуренцији 600 пласираних такмичара из целе Србије а одличјем се окитио Михаило Грубић у категорији -50 кг, док је Илији Павловићу у категорији -55 кг медаља измакла у задњем моменту.

У оквиру државног првенства одржана је и свечаност обележевења 50 година постојања карате спорта у Војводини, на којој су тренери инђијског клуба Жељко Мандић и Мирослав Драгојловић добили златне медаље и плакете за допринос развоју карате спорта у Војводини.

Свечаност доделе уприличена је у градској кући у Сомбору а награде је уручио председник Карате савеза Војводине проф. др Страхиња Тепавчевић и председник Карате федерације Србије Славољуб Пипер, уз присуство председника Спортског савеза Србије Давора Штефанека, помоћника Министра спорта Дарка Удовичића, представника Секретаријата за спорт АПВ, Завода за спорт АПВ , градоначелнице Сомбора Душанке Голубовић која је била и домаћин скупа.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija