Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

04.04.2018

Амела Терзић и Елзан Бибић најбољи на 38. Отвореном кросу Срема у Инђији

На традиционалном 38. Отвореном кросу Срема одржаном у Спортском центру „Леје“ у Инђији, највеће интересовање је изазвала трка сениора и сениорки, на којој су у неизвесној и узбудљивој трци победничке медаље освојили Новопазарци Елзан Бибић(5000м) и Амела Терзић(3000м).

Крос је отворио председник општине Инђија Владимир Гак и државни секретар Министарства државне управе и локалне самоуправе Бојан Стевић. Такође, на кросу су присуствовали представници Савеза спортова Србије и Војводине Немања Свјетличић и Младен Стојшин.

Померање термина одржавања кроса због временских услова довело је у Инђију више од хиљаду такмичара из целе Србије али и региона. Гости пристигли из целе Србије али и региона допринели су да квалитет буде на завидном нивоу.

Уз локалну самоуправу, Покрајински секретаријат за спорт и омладину је додатно помогао да Савез спортова општине Инђија, као технички организатор овог такмичења, на врхунском нивоу организује ово традиционално атлетско надметање. Многобројни спонзори (Пепси, Марбо, ресторан „Сидро“, Бамби, Житосрем, МБ груп...) допринели су да се сваки такмичар после истрчане трке освежи и надокнади истрошену енергију.

Слике можете погледати овде.

Билте можете погледати овде.

arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija