Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

14.03.2018

Пола века карате спорта у Војводини: „Железничар“ освојио 17 медаља на покрајинском првенству

На првенству Војводине у каратеу који је истовремено и јубилеј-50 година каратеа у Војводини, инђијски „Железничар“ је освојио 17 медаља и тако се пласирао на државно првенство.

У категорији нада прво место изборили су Михаило Грубић(борбе до 50кг), док је друго место изборио Илија Павловић у категорији -55кг.

Најсјајније одличје освојили су каташи Филип Лазић у апсолутној категорији, пионир Алексa Лајбеншпергер у Ц класи и Стефан Бјељац код полетараца.

Друга места изборили су пионири Матеја Јајић  и Теодора Чанковић, док су трећа места изборили Нинковић Маша у аплсолутној категорији, Лука Поповић у Б класи и Чубрило Искра у Ц класи. Бронзану медаљу освојили су Станковић Тамара и Мучибабић Јована у Ц класи као и Стојиљковић Дуња и Лукач Огњен у Д класи.

Пред такмичење покрајински грански спортски савез Карате Савез Војводине доделио је повељу поводом 50 година карате спорта у Војводини карате клубу „Железничар“ Инђија а у име клуба га је примио председник клуба Жељко Мандић.

Технички организатор Првенства Војводине за наде и пионире био је карате клуб „Железничар“ из Инђије а уз велику подршку Општине Инђија.
arrowПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ
Нема повезаних вести


ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija