Добродошли на званични сајт општине Инђија
Vesti
Opština Inđija
Indjija.net | Званична интернет презентација општине Инђија
Назад
Slika

13.03.2018

У току асфалтирање прилаза гробљу у Љукову

Инфраструктурни радови у општини Инђија започети су у насељеном месту Љуково где је у току асфалтирање прилаза месном гробљу и изградња паркинг простора. Деоница дужине око 500 метара биће завршена у року од неколико дана а саме радове обишао је председник општине Инђија Владимир Гак.

Ова година протећи ће у обимним грађевинским радовима који ће се спроводити широм инђијске општине, најавио је Гак у изјави за медије. „Овим показујемо да општинско руководство заиста озбиљно ради на реализацији датих обећања“, истакао је Гак и додао да „када смо усвајали буџет за 2018. годину најавили смо да ће ову годину обележити бројни инфаструктурни пројекти, а да ће Инђија до 2020. бити највеће градилиште у Срему. Са првим лепим данима приступамо радовима. Ово је само једна у низу инвестиција, а даље настављамо и у другим насељеним местима наше општине“.

Актуелни радови обухватају проширење постојећег и асфалтирање пута од улице 1. новембар до гробља, као и изградња 20 паркинг места. Радови се финансирају из локалног буџета са позиције редовног инвестиционог одржавања саобраћајница. Завршетак радова се очекује за неколико дана.

Више слика можете погледати овде.ПРЕТРАГА ВЕСТИ

Текст :

Датум :

Календар догађаја
list Преузмите грб општине:     list Пратите нас на: facebook twitter Instagram rss Mobilna verzija